Professionals in de handhaving

Laat jouw ontwikkeling en carrière centraal staan!

Professioneel en betrouwbaar

Flexibel, gespecialiseerd en gecertificeerd

Samen sterker

Gebruik NEXST als zaakwaarnemer

Sterke arbeidsvoorwaarden

Hoger salaris dan intern bij de gemeente

1 contactpersoon

1 vast aanspreekpunt voor al je vragen

NEXST Academy

Op maat gemaakt ontwikkelingsplan

1 werkplek bij de Gemeente

Wij zoeken één plek die perfect bij je past

Stap 1

Jij staat centraal!

Ervaar goede arbeidsvoorwaarden en zekerheid. Daarnaast staat jouw ontwikkeling centraal tijdens het traject. Bij NEXST groei jij als professional.

Vandaag nog aan de slag
Stap 2

De juiste plek

Bij NEXST zoeken wij één gemeente waar jij je jezelf kan ontwikkelen als handhaving professional. Zekerheid van een vaste plek met genoeg doorgroeimogelijkheden in combinatie met een sterke arbeidspositie is wat wij nastreven!

Vandaag nog aan de slag
Stap 3

Volg je ambitie met ons

Bij NEXST is het belangrijk dat jij de ambitie uitspreekt, samen zorgen we ervoor dat deze werkelijkheid wordt!

Recolo Academy

Benieuwd? Check de ervaringen van onze kandidaten!

Orhan
Orhan
12 Oktober 2023
Ik heb een goede kans gekregen bij Nexst en fijne gesprekken gehad. Het personeel van Nexst denkt ook graag met je mee.
Myron X
Myron X
11 Oktober 2023
Heel goed bedrijf, die echt helpt met het zoeken naar een geschikte plek om te kunnen groeien als handhaver. Ik geef dit bedrijf een 5
Puck Sprenkels
Puck Sprenkels
30 Augustus 2023
NEXST heeft mij benaderd via Linkedin en houden contact met je. Ik heb een paar telefoongesprekken gehad met de uitleg hoe NEXST werkt en wat zij te bieden hebben. Ze hebben me stap voor stap uitgelegd wat ze doen en hoe hun procedures werken. Hierdoor heb ik nu een nieuwe uitdaging op mijn pad en begeleid NeXSt je hier goed op voor.
Quinten.0412_
Quinten.0412_
19 Juni 2023
Wat een top bedrijf! Je beleeft een erg fijne samenwerking, en je merkt echt dat ze het beste met je voor hebben.
Ramon Kromhof
Ramon Kromhof
16 Juni 2023
Mijn ervaringen met Nexst zijn heel positief en in het bijzonder Alexander, de gesprekken en de manier van hoe ze je benaderen zijn heel fijn, ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd waardoor ik nu een prachtige uitdaging tegemoet ga
Melissa Pol
Melissa Pol
16 Juni 2023
Echt een super fijne samenwerking met NEXT. Super fijn dat ze zo erg betrokken zijn je bent hier geen nummertje en ze staan echt voor je klaar! Ze zijn super goed bereikbaar en altijd super snel antwoord op al je vragen! Martijn en Alexander jullie zijn echt toppers!!! Trots dat ik deel uit maak van NEXT!
Sander Holscher
Sander Holscher
1 Juni 2023
Door omstandigheden was ik al een aantal maanden niet aan het werk. NEXST en in het bijzonder Alexander hebben mij geholpen om weer aan het werk te komen. Alles op mijn eigen tempo en zonder verwachtingen. Bij NEXST ben je geen nummertje en kijken ze echt naar jou als persoon en je onstandigheden, daar is mijn proces een voorbeeld van!
Marleen Koetsier
Marleen Koetsier
1 Juni 2023
Vriendelijk personeel. Zetten meteen door en zorgen dat alles snel geregeld is. Alexander heeft mij goed geholpen van A tot Z en denkt in belang van medewerkers. Top!!
Veelgestelde vragen

Alles wat je verder nog wilt weten

Wat heb ik nodig om bij NEXST te kunnen werken?

Bij NEXST streven we voortdurend naar het aantrekken van professionals die zich inzetten voor de veiligheid in de maatschappij. Als organisatie realiseren we ons dat de handhavingsorganisaties in Nederland steeds meer taken op zich nemen. Daarom willen we iedereen enthousiasmeren voor dit vakgebied.

Heb ik bij NEXST opleidings- of ontwikkelingsmogelijkheden?

Absoluut, bij NEXST hebben we een sterke motivatie om jouw groei te bevorderen. Jouw ontwikkeling staat in het middelpunt van ons proces. We realiseren dit zowel door uitdagende posities aan te bieden als door trainingen en opleidingen. Het is van groot belang dat jij als professional wordt uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen. Het geheel moet naadloos kloppen. Om dit te bereiken, zijn we dan ook op zoek naar de één ideale opdrachtgever waar jij dit kunt verwezenlijken.

Wat zijn de voordelen van werken bij NEXST?

De voordelen van een functie bij NEXST komen op verschillende manieren duidelijk. Wij hebben een goed beeld van handhavingsorganisaties door Nederland heen.  We zijn bekend met hun werkzaamheden en kennen zowel hun sterke als zwakke punten. Hierdoor zijn we goed in staat te beoordelen of een gemeente goed bij jou past. Bovendien zijn we in staat om de arbeidsvoorwaarden tot het uiterste te onderhandelen, omdat we weten wat gemeentes bereid zijn te bieden.

Hoe verloopt het sollicitatieproces bij NEXST?

Bij NEXST is onze sollicitatieprocedure opgedeeld in verschillende fasen. Hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk werken en zijn we in staat om snel een concreet aanbod te doen wat betreft de functie en arbeidsvoorwaarden. We hechten veel waarde aan een snelle en transparante bespreking van de arbeidsvoorwaarden. Dit aspect wordt vaak pas in latere fases behandeld, terwijl het juist een cruciaal element is bij het vinden van een nieuwe baan.
Na het doorlopen van de screening, krijg je de kans om een gesprek te voeren met de Gemeente die goed bij jou past. Als alles succesvol verloopt, wordt opnieuw het aanbod met betrekking tot arbeidsvoorwaarden besproken. Als alles in orde is, kunnen we van start gaan met het werk!

Hoelang duurt het voordat ik een reactie krijg?

Binnen NEXST streven wij naar een reactie binnen 24 uur. Onze systemen zijn goed ingericht en die zorgen ervoor dat berichten snel op de juiste plaats worden ontvangen.

Wat maakt NEXST onderscheidend?

Wij bij NEXST weten het maximale uit de onderhandelingen te halen. Wij staan voor goed werkgeverschap. Hier horen uitstekende arbeidsvoorwaarden bij en sta jij als handhaver centraal. Bij ons maak je altijd een stap voorwaarts! Zowel in arbeidsvoorwaarden als in uitdaging.

Welke functies hebben jullie binnen NEXST

Bij NEXST zijn wij gericht op functies binnen de handhaving. Wij werken samen met ondermijningsspecialisten, JeugdBOA’s, wijkhandhaver, coördinatoren en teamleiders. Daarnaast spreken wij ook dagelijks met junior en medior handhavers.

Start vandaag al met NEXST

Meld je aan