Groei door bij NEXST

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt weten wij dat scholing essentieel is om verder te groeien.

NEXST Academy

De medewerker staat bij NEXST centraal. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is het voor ons belangrijk dat jij stappen maakt in jouw ontwikkeling. Bij de kennismakingsgesprekken spenderen wij hier veel aandacht aan. Wij gaan samen met jou het traject in om samen je persoonlijke ontwikkelingsplan op te stellen.

Hierin gaan wij afhankelijk van jouw wensen kijken naar de mogelijkheden. Voor elke NEXST medewerker is dit toegankelijk. Jong en oud, ervaren en onervaren, voor iedereen hebben wij ruimte voor een NEXST traject.

Waarom NEXST Academy?

Betaalde opleiding die aansluit op jou als persoon

De juiste begeleiding aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan

Coaching bij het nemen van een nieuwe stap in je carrière

Welke cursus past bij jou?

RTGB

Bikerstraining

Levensreddend handelen & EHBO

JeugdBOA

Ondermijning

Coördinator BOA MBO-4

Wij betalen jouw BOA Getuigschrift!

Word BOA met Onze Deskundige Opleiding

Wil je BOA worden? Onze opleiding biedt de juiste kennis en vaardigheden. Leer het strafrecht, proces-verbaal opmaken en meer. Praktijkgericht leren met ervaren professionals. Voldoet aan Beleidsregels BOA. Schrijf je vandaag nog in voor een boeiende carrière als BOA!

Onze aanpak is gericht op praktijkgericht leren. Naast theoretische kennis leggen we sterk de nadruk op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden die je als BOA nodig hebt. Je leert hoe je op een professionele manier een proces-verbaal kunt opmaken en hoe je effectieve gesprekken voert. Deze vaardigheden zijn cruciaal om je werk als BOA succesvol uit te voeren.    Start vandaag bij NEXST

    Start vandaag bij NEXST