Een stap in de juiste richting

Jouw volgende stap, onze missie

Neem de eerste stap

Onze Werkwijze

Bij NEXST vind je geen snelle praatjes en loze beloftes. Onze collega’s op kantoor fungeren als zaakwaarnemers, en ons succes wordt gemeten aan de hand van de zekerheid waarmee onze kandidaten een volgende stap in hun carrière kunnen zetten via ons op maat gemaakte detacheertraject.

Wij streven dan ook naar langdurige relaties met onze potentiële nieuwe werknemers, waarbij ze nooit als ‘nummertje’ worden behandeld. NEXST faciliteert daarom ook geen korte opdrachten waarbij medewerkers als ‘handhavingnomaden’ van de ene naar de andere gemeente worden uitgezonden.

Als vaste recruitment partner van een groot aantal gemeenten denken we bij NEXST vanuit de filosofie dat handhavingsorganisaties het beste ondersteund worden met nieuwe werknemers die voor de lange termijn onderdeel uit willen maken van de handhavingsorganisatie.

Ons motto “Een stap in de juiste richting” vertegenwoordigt onze samenwerking met gemeenten en professionals voor een langdurige samenwerking op het gebied van veiligheid en leefbaarheid.

 

Onze Missie

NEXST staat voor next step. Onze kennis op het gebied van handhaving en toezicht in combinatie met onze expertise op het gebied van loopbaanbegeleiding moeten handhaving professionals en gemeente de volgende stap bieden.

 

Onze Kernwaarden

Ambitieus

Het altijd nastreven van de beste dienstverlening, voor onze professionals in het veld en onze opdrachtgevers.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak en hier wijken we niet van af. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Communicatief

In voor- en tegenspoed, wij staan altijd voor oprechte communicatie met onze werknemers en opdrachtgevers.

Flexibel

Bij ons kan het ook anders. Wij staan altijd open voor nieuwe oplossingen en vormen van onderlinge samenwerking.

Join the team!

Voeg je bij ons ambitieuze team om samen het meest toonaangevende detacheer bureau op het gebied van handhaving en toezicht te worden!

Solliciteer

Flexibel en betrouwbaar

Afspraak is afspraak.

37+ gemeenten

Binnen heel Nederland!

2 locaties

Amsterdam en Haarlem

Interne vacatures

Accountmanager

Als account manager bij NEXST krijg je de kans om nauw samen te werken met diverse gemeente gestuurde handhavingsorganisaties. je zult de essentiële schakel zijn tussen deze organisaties en ons deskundige team. Je krijgt de mogelijkheid om relaties op te bouwen, te adviseren en oplossingen aan te dragen die echt het verschil maken.

Stage lopen

Als stagiair bij NEXST krijg je de unieke kans om hands-on ervaring op te doen binnen de spannende wereld van detachering binnen handhaving en toezicht. We hebben stageplekken voor marketing, recruitment en sales bij NEXST!

Recruiter

Ben jij een gedreven recruiter met een passie voor het matchen van talent met uitdagende functies? Wil je een cruciale rol spelen in het vormgeven van teams die werken aan handhaving en toezicht, en daarmee bijdragen aan een veiligere samenleving? Dan is dit de ideale plek voor jou!

Field coach

Als field coach bij NEXST speel je een cruciale rol in de ontwikkeling en begeleiding van teams die belast zijn met handhavings- en toezichtstaken. Je hebt de kans om jouw kennis en ervaring te delen, nieuwe vaardigheden aan te leren en professionals te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Alles wat je verder nog wilt weten

Wat heb ik nodig om bij NEXST te kunnen werken?

Bij NEXST streven we voortdurend naar het aantrekken van professionals die zich inzetten voor de veiligheid in de maatschappij. Als organisatie realiseren we ons dat de handhavingsorganisaties in Nederland steeds meer taken op zich nemen. Daarom willen we iedereen enthousiasmeren voor dit vakgebied.

Heb ik bij NEXST opleidings- of ontwikkelingsmogelijkheden?

Absoluut, bij NEXST hebben we een sterke motivatie om jouw groei te bevorderen. Jouw ontwikkeling staat in het middelpunt van ons proces. We realiseren dit zowel door uitdagende posities aan te bieden als door trainingen en opleidingen. Het is van groot belang dat jij als professional wordt uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen. Het geheel moet naadloos kloppen. Om dit te bereiken, zijn we dan ook op zoek naar de één ideale opdrachtgever waar jij dit kunt verwezenlijken.

Wat zijn de voordelen van werken bij NEXST?

De voordelen van een functie bij NEXST komen op verschillende manieren duidelijk. Wij hebben een goed beeld van handhavingsorganisaties door Nederland heen.  We zijn bekend met hun werkzaamheden en kennen zowel hun sterke als zwakke punten. Hierdoor zijn we goed in staat te beoordelen of een gemeente goed bij jou past. Bovendien zijn we in staat om de arbeidsvoorwaarden tot het uiterste te onderhandelen, omdat we weten wat gemeentes bereid zijn te bieden.

Hoe verloopt het sollicitatieproces bij NEXST?

Bij NEXST is onze sollicitatieprocedure opgedeeld in verschillende fasen. Hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk werken en zijn we in staat om snel een concreet aanbod te doen wat betreft de functie en arbeidsvoorwaarden. We hechten veel waarde aan een snelle en transparante bespreking van de arbeidsvoorwaarden. Dit aspect wordt vaak pas in latere fases behandeld, terwijl het juist een cruciaal element is bij het vinden van een nieuwe baan.
Na het doorlopen van de screening, krijg je de kans om een gesprek te voeren met de Gemeente die goed bij jou past. Als alles succesvol verloopt, wordt opnieuw het aanbod met betrekking tot arbeidsvoorwaarden besproken. Als alles in orde is, kunnen we van start gaan met het werk!

Hoelang duurt het voordat ik een reactie krijg?

Binnen NEXST streven wij naar een reactie binnen 24 uur. Onze systemen zijn goed ingericht en die zorgen ervoor dat berichten snel op de juiste plaats worden ontvangen.

 

Wat maakt NEXST onderscheidend?

Wij bij NEXST weten het maximale uit de onderhandelingen te halen. Wij staan voor goed werkgeverschap. Hier horen uitstekende arbeidsvoorwaarden bij en sta jij als handhaver centraal. Bij ons maak je altijd een stap voorwaarts! Zowel in arbeidsvoorwaarden als in uitdaging.

Welke functies hebben jullie binnen NEXST

Bij NEXST zijn wij gericht op functies binnen de handhaving. Wij werken samen met ondermijningsspecialisten, JeugdBOA’s, wijkhandhavers, coördinatoren en teamleiders. Daarnaast spreken wij ook dagelijks met junior en medior handhavers.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer informatie betreft onze dienstverlening? Vul het contactformulier in en we spreken elkaar snel!