Professionals gedreven door nieuwe uitdagingen

Wij brengen talent naar plekken die er echt toedoen.

Professioneel en betrouwbaar

NEXST heeft jarenlange ervaring in detachering en is daarnaast aangesloten bij de ABU en volledig SNCU gecertificeerd.

Duurzame samenwerking

Gebruik NEXST als partner in het duurzaam opbouwen van uw handhavingsorganisatie. Ons doel is altijd om handhavers in te laten stromen bij de gemeente na het detacheer traject.

Uitgebreid netwerk

NEXST denkt met je mee. Plaatsing, contact, facturering: alles gaat op joúw manier.

Snel resultaten

Door de expertise van onze recruiters en fieldcoaches hebben we altijd snel inzichtelijk welke handhaver uit ons netwerk bij uw gemeente past.

NEXST Academy

Medewerkers staan centraal bij NEXST, samen met de opdrachtgever bepalen wij waarin de medewerker zich verder kan ontwikkelen.

Expertise

Al jaar en dag experts binnen de handhaving detachering, onze kennis resulteert in langdurige samenwerkingen tussen onze handhavers en uw gemeente.

Onze specialisaties

Junior, medior & senior BOA

Gekwalificeerde professionals

Coordinator Handhaving

Ervaring in operationeel leidinggeven

Teamleider handhaving

Ervaren managers die weten wat er speelt binnen een handhavingsorganisatie

Gespecialiseerde BOA’s

Jeugd, Wijk, Ondermijning, DOR/LAA

Samen werken aan een veilige samenleving

Door de jaren heen is er een steeds grotere behoefte ontstaan aan goede kwalitatieve handhavers en toezichthouders. Bij NEXST kijken we altijd met onze kandidaten hoe zij de handhaver 2.0 status kunnen bereiken.

Ontzorging

Bij NEXST ontzorgen we gemeenten in uw zoektocht naar nieuw talent. We werven, selecteren en trainen BOA’s die bij uw gemeente passen. Ons team regelt het volledige proces, inclusief contractbeheer en salarisadministratie.

4.5
85 Google Reviews

Vind jouw nieuwe aanwinst

Advies nodig? Neem contact op!

Wat werknemers van ons vinden

Orhan
Orhan
12 Oktober 2023
Ik heb een goede kans gekregen bij Nexst en fijne gesprekken gehad. Het personeel van Nexst denkt ook graag met je mee.
Myron X
Myron X
11 Oktober 2023
Heel goed bedrijf, die echt helpt met het zoeken naar een geschikte plek om te kunnen groeien als handhaver. Ik geef dit bedrijf een 5
Puck Sprenkels
Puck Sprenkels
30 Augustus 2023
NEXST heeft mij benaderd via Linkedin en houden contact met je. Ik heb een paar telefoongesprekken gehad met de uitleg hoe NEXST werkt en wat zij te bieden hebben. Ze hebben me stap voor stap uitgelegd wat ze doen en hoe hun procedures werken. Hierdoor heb ik nu een nieuwe uitdaging op mijn pad en begeleid NeXSt je hier goed op voor.
Quinten.0412_
Quinten.0412_
19 Juni 2023
Wat een top bedrijf! Je beleeft een erg fijne samenwerking, en je merkt echt dat ze het beste met je voor hebben.
Ramon Kromhof
Ramon Kromhof
16 Juni 2023
Mijn ervaringen met Nexst zijn heel positief en in het bijzonder Alexander, de gesprekken en de manier van hoe ze je benaderen zijn heel fijn, ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd waardoor ik nu een prachtige uitdaging tegemoet ga
Melissa Pol
Melissa Pol
16 Juni 2023
Echt een super fijne samenwerking met NEXT. Super fijn dat ze zo erg betrokken zijn je bent hier geen nummertje en ze staan echt voor je klaar! Ze zijn super goed bereikbaar en altijd super snel antwoord op al je vragen! Martijn en Alexander jullie zijn echt toppers!!! Trots dat ik deel uit maak van NEXT!
Sander Holscher
Sander Holscher
1 Juni 2023
Door omstandigheden was ik al een aantal maanden niet aan het werk. NEXST en in het bijzonder Alexander hebben mij geholpen om weer aan het werk te komen. Alles op mijn eigen tempo en zonder verwachtingen. Bij NEXST ben je geen nummertje en kijken ze echt naar jou als persoon en je onstandigheden, daar is mijn proces een voorbeeld van!
Marleen Koetsier
Marleen Koetsier
1 Juni 2023
Vriendelijk personeel. Zetten meteen door en zorgen dat alles snel geregeld is. Alexander heeft mij goed geholpen van A tot Z en denkt in belang van medewerkers. Top!!
Veelgestelde vragen

Alles wat je verder nog wilt weten

Welke diensten biedt NEXST aan Gemeenten?

Bij NEXST ontzorgen wij het complete wervingsproces van verschillende soorten functies binnen de handhaving. Of het nu gaat om teamleider of junior BOA’s. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Wij weten hoe belangrijk het is om een goed gebalanceerd team te hebben waarbij een goede teamdynamiek aanwezig is.

 

Bij NEXST zorgen wij dat doormiddel van een werving en screening dat dit goed gebeurd. Daarnaast zullen de medewerkers op basis van Detavast bij de gemeente aan de slag gaan. Hierbij zal uiteindelijk de medewerker overgenomen worden door de gemeente en in direct dienstverband treden.

Hoe vraag ik een offerte aan voor de werving van professionals?

Vul het contactformulier onderin de pagina door en wij zullen direct contact met je opnemen. Bij NEXST vinden wij het belangrijk om een goed beeld te krijgen van uw handhavingsorganisatie. Wij zouden ook graag even langs willen komen om de verschillende opties te bespreken.

Welke professionals zijn jullie gespecialiseerd?

Wij bij NEXST zijn gespecialiseerd in het complete scala aan functies binnen de handhaving. Van Teammanagers, coördinatoren en gespecialiseerde boa’s

Wat zijn de kwalificaties van jullie medewerkers?

Bij NEXST zetten we ons in voor kwaliteit en professionaliteit in de publieke sector. Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerde kandidaten, die bijna altijd kunnen teren op meerdere jaren ervaring in de rol van handhaver.

Een essentieel onderdeel van onze strategie is het waarborgen van hun kennis en vaardigheden, waardoor elke medewerker de mogelijkheid krijgt om een specialisatiecursus in handhaving te volgen tijdens hun detacheringsperiode. Bovendien beschikken alle kandidaten zonder uitzondering over hun RTGB-certificering, om ervoor te zorgen dat ze niet alleen voldoen aan de juridische vereisten, maar ook adequaat voorbereid zijn om met uitdagende situaties om te gaan in hun handhavingsrollen.

U kunt erop vertrouwen dat onze kandidaten niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook voortdurend worden uitgerust met actuele kennis en competenties om bij te dragen aan de effectiviteit en integriteit van uw organisatie.

Zijn er referenties van gemeenten waarmee NEXST samenwerkt?

Bij NEXST staan discretie en vertrouwelijkheid centraal in onze samenwerkingsverbanden. Wij maken de naam van onze opdrachtgever doorgaans pas bekend in een laat stadium tijdens de gesprekken met potentiële kandidaten en werven niet via vacatures waarin de naam van onze opdrachtgever wordt vermeld. Dit uit respect voor en ter bescherming van de privacy en belangen van de gemeenten waarmee wij samenwerken. Echter, we zijn trots te kunnen vermelden dat onze opdrachtgevers over het algemeen zeer tevreden zijn over onze werkwijze en dienstverlening. Op aanvraag, en met respect voor de privacy van onze opdrachtgevers, kunnen wij u in verbinding stellen met een gemeente voor een referentie. Hierbij zullen we altijd eerst toestemming vragen aan de desbetreffende opdrachtgever alvorens de contactgegevens te delen, om zodoende de positieve en vertrouwelijke relaties die wij met hen onderhouden te waarborgen.

Wil je graag meer informatie?

We helpen je graag — met welke vraag dan ook. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.