Vacature Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

nexst-handhaver

Werken als BOA

  Door op ‘solliciteer’ te klikken ga ik akkoord met de
  algemene voorwaarden & privacyverklaring van NEXST.

  Beloning aan de hand van de Gemeente CAO

  Waarom werken bij NEXST?

  noun-fund-4596528
  €2.255 - €3.732 bruto per maand

  Schaal 7 – schaal 8.

  noun-contract-5143047

  Contract met urengarantie

  36 uur per week.

  noun-academy-4596530

  NEXST Academy

  Ontwikkel je op onze kosten verder als handhaver.

  noun-travel-156637
  Reiskostenvergoeding

  €0,19 per kilometer.

  noun-outsourcing-4596508

  Vaste gemeente

  Uitzicht op overname en vaste aanstelling.

  noun-vacation-3281912

  8,33% Vakantietoeslag + 25 Vakantiedagen

  Eenmaal per jaar uitgekeerd.

  noun-car-1069245
  Lease auto (optioneel)

  Ook voor privé gebruik.

  noun-career-3234526

  Onbepaalde tijd

  Na 1 jaar goed functioneren direct onbepaalde tijd.

  noun-celebration-4596512

  Leuke extra's

  Waardering voor jou als medewerker!

  Handhaver

  Wat is het voordeel om voor NEXST te werken?

  Michel

  Na twee intensieve gesprekken bleek uiteindelijk dat ik net niet voldeed aan het profiel. Na een lange zoektocht van NEXST kreeg ik onverwachts toch een telefoontje na een aantal weken. Dit keer hadden ze dé uitdaging die bij mij paste!

  Michel

  BOA Domein 1
  Romi

  Snel en vlot heeft NEXST een baan voor mij gevonden, ik heb nu betere arbeidsvoorwaarden dan de medewerkers die direct in vaste dienst zijn.

  Romi

  Jeugd BOA Domein 1
  Desiree

  Na mijn HTV opleiding heb ik via NEXST eindelijk een Gemeente gevonden die ruimte en tijd heeft om mij zo snel mogelijk in te werken als integrale handhaver. Ze hebben in me geïnvesteerd in scholing en hard voor mij gewerkt. Ik ben helemaal blij!

  Desiree

  Jeugd BOA Domein 1

  Handhaver

  Wie zoeken wij?

  De sollicitatieprocedure

  Telefonische kennismaking

  stap 1

  1ste gesprek kennismaking NEXST consultant

  Stap 2

  Gesprek bij opdrachtgevers

  Stap 3

  2e gesprek kennismaking NEXST senior consultant

  Stap 2

  Assessment

  Stap 5

  Voorstel contract en ontwikkelingsplan

  Stap 6

  Join Us!

  Veelgestelde vragen

  Wij hanteren standaard de inschaling van de gemeente. Voor junior & medior handhavers beginnen wij in schaal 7. Voor senior BOA schaal 8. Aan de hand van de ervaring bepalen wij de periodieken.

  Wij zetten in op kwalitatieve plaatsingen. Dit betekent dat wij op zoek gaan naar een opdrachtgever waar je perspectief hebt op een vaste aanstelling. In sommige gevallen kan dit meer tijd in beslag nemen dan bij andere. Wij willen dit proces ook niet te snel doen. Het maken van de juiste match is erg belangrijk voor een succesvolle lange termijn arbeidsrelaties.
  In overleg met de opdrachtgever is het altijd mogelijk om te kijken of dit een optie is. Wij hebben wel geleerd dat in het handhavingsvak dit soms moeilijk te bewerkstellen is.

  Wij hanteren standaard bij onze handhavers een vaste arbeidsomvang. Dit houdt in dat je gemiddeld 36 uur per week draait gekeken naar een periode van 4 weken.

  Wij zijn verplicht een gelijke behandeling toe te passen en mogen hier alleen positief van afwijken. Dit houdt in dat wij standaard de inschaling van de opdrachtgever overnemen. Hier wijken wij juist vaak vanaf, in de positieve zin.

  In de meesten gevallen faciliteren wij de kleding voor onze handhavers. Wij zorgen voordat je aan de slag gaat dat je volledig ingemeten wordt en dat je vrijwel je gehele kledingpakket mee naar huis kan nemen.

  Een reiskostenregeling is door iedere gemeente vrij om zelf op te stellen. Wij zijn verplicht om deze uiteraard over te nemen, echter vergoeden wij standaard €0,19 cent per kilometer met een max van 40km enkele reis. Deze regeling wordt vrijwel niet overtroffen door onze opdrachtgevers.

  Wij zoeken standaard naar de match bij één gemeente. Het kan zo zijn dat je zelf persoonlijk graag bij meerdere wilt werken. Normaliter doen wij dit niet, echter is alles te bespreken.

  Op het moment dat je niet op je plek zit bij de opdrachtgever is het noodzaak hier verandering in te brengen. Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging én in gesprek gaan met je huidige opdrachtgever. Dit om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  Bij NEXST vinden wij het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen, daarvoor hebben wij een scholingsbudget voor iedere medewerker samengesteld. Wij streven naar ontwikkeling en innovatie, daar staan de medewerkers centraal in.

  Bij NEXST zorgen wij zo snel mogelijk dat wij een duidelijk beeld hebben van jou PHB cyclus. Wij maken mee dat Opdrachtgevers en handhavers niet altijd de juiste route bewandelen. Wij zijn hier dan ook extra scherp op, door contacten binnen ExTH en Justis kunnen wij ook van grote invloed zijn.

  Ja bij NEXST streven wij naar één vaste contactpersoon. Wij vinden de band met de kandidaat erg belangrijk en weten hoe belangrijk dat is.

  Je kan in principe bij je vaste contactpersoon alle vragen stellen. Daarnaast is het ook altijd handig om tegelijk een mail te sturen naar info@nexst.nl, dan weet je zeker dat je snel antwoord krijgt.

  Wij hanteren voor nu een periodieke verloning. Dit houdt in dat wij per 4 weken verlonen inplaats van maandelijks. Hierdoor heb je 13 verloningsperiodes.