Daar waar nodig

Sociaal domein

Ruim twee miljoen mensen in Nederland krijgen hulp van hun gemeente, bijvoorbeeld ondersteuning om zelfstandig thuis te wonen, hulp bij opvoeden en opgroeien of een bijstandsuitkering. Deze gemeentelijke voorzieningen samen heten ‘het sociaal domein’, een geweldige plek om als persoon een verschil te maken in je werk.

Het doel van de verschillende departementen binnen het sociaal domein is dat de gemeente haar inwoners sneller en beter gaat helpen bij hun zorg- of ondersteuningsvragen. Dit wordt gedaan zodat inwoners de zorg of ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Hier zal jij in je functie een bijdrage aan leveren.

Bij NEXST vinden we het erg belangrijk dat de functies die horen bij het sociaal domein ingevuld worden door mensen met een passie voor het ondersteunen van de samenleving. Omdat wij de functies binnen het sociaal domein zien als cruciale beroepen vinden wij dat jij daar als professional goed voor beloond moet worden, Wij zorgen dat jij sterke arbeidsvoorwaarden hebt en gaat groeien in je ontwikkeling.

Bij NEXST kun je binnen het Sociaal Domein verschillende kanten op. Van inkomensconsulent tot medewerker burgerzaken, wij helpen jou graag met het vinden van de juiste uitdaging. Bij NEXST staat de kandidaat ten alle tijden centraal. Het maken van de volgende stap is voor ons essentieel.

sociaaldomein-nexst
sociaaldomein-nexst

De juiste arbeidsvoorwaarden

Bij NEXST weten wij hoe belangrijk het is om waardering te krijgen voor jouw inzet op de werkvloer. Wij begrijpen dat ieder individu een andere behoefte heeft en dat de mogelijkheden op persoonlijk niveau besproken moeten worden. Daarom laten we jouw wensen ook uitvoerig naar voren komen in onze sollicitatieprocedure. Samen wordt er gekeken naar een persoonlijk ontwikkelingsplan om jouw volgende stap te zetten. 

 

Denk hierbij aan aanvullende scholing, maar ook aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel aan onze medewerkers en dit vertaalt zich dan ook in betere primaire en/of secundaire arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld de gemeente zelf kan bieden. Daarnaast richten wij ons op contract zekerheid en zorgen wij dat jij je goed op je plek voelt. Dat is wat telt binnen onze organisatie.

NEXST arbeidsvoorwaarden
NEXST arbeidsvoorwaarden

Sociaal domein vacatures

Ben jij zoek naar een baan? Bekijk dan onze vacatures.

Extra NEXST voordelen

Snelle doorgroeimogelijkheden

Standaard reiskosten vergoed

Opleidingen en cursussen

Lease auto

Aantrekkelijke referral bonus

NEXST level begeleiding

NEXST academy

NEXST Academy

Binnen NEXST Academy zijn wij constant bezig om onze talentvolle medewerkers te laten groeien tot specialist. Samen bepalen wij aan de hand van jouw vaardigheden en wensen welke training, cursus of opleiding bij jou past. Zo kunnen we vaardigheden waar jij al goed in bent proberen te verbeteren óf werken we samen juist aan de vaardigheden waar je nog niet zo goed in bent. Zo krijg je een uniek samengesteld scholingsprogramma wat aansluit bij jouw situatie en persoonlijkheid.

NEXST academy