Consequent, maar altijd in beweging

Ruimtelijk domein

Binnen het Ruimtelijk domein van de lokale overheid kun je via NEXST een breed scala aan posities vinden. Wij helpen jou bij de overgang naar een nieuwe functie als zowel juridisch beleidsmaker tot vergunningverlener.

De volgende stap die jij gaat zetten in je carrière is voor ons van essentieel belang. Wij zullen er daarom voor zorgen dat jij via ons de beste arbeidsvoorwaarden, salaris en ontwikkelingsplan kan verwachten.  

Het ruimtelijke domein binnen de Gemeente is van groot belang voor de leefbaarheid van onze samenleving. Binnen het ruimtelijk domein zijn er constante ontwikkelingen. Zo is de overheid bezig met de energietransitie, zijn er oplossingen nodig voor de problemen op de woningmarkt en niet te vergeten komt de nieuwe omgevingswet bijna om de hoek kijken. Al deze onderwerpen zijn essentiële onderdelen binnen onze overheid geworden, waarbij er in het beleid van de verschillende gemeenten door jou een grote bijdrage kan worden geleverd. Wij bij NEXST zijn ons hier goed van bewust.

nexst-ruimtelijk-domein-hero
nexst-ruimtelijkdomein

De juiste arbeidsvoorwaarden

Bij NEXST weten we hoe belangrijk het is om waardering te krijgen voor jouw inzet op de werkvloer. Wij begrijpen dat ieder individu een andere behoefte heeft en dat de mogelijkheden op persoonlijk niveau besproken moeten worden. Daarom laten we jouw wensen ook uitvoerig naar voren komen in onze sollicitatieprocedure. Samen wordt er gekeken naar een persoonlijk ontwikkelingsplan om jouw volgende stap te zetten.

Denk hierbij aan aanvullende scholing maar ook aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel aan onze medewerkers en dit vertaalt zich dan ook in de betere primaire en/of secundaire arbeidsvoorwaarden dan bijvoorbeeld de gemeente zelf kan bieden. Daarnaast richten wij ons op contractzekerheid en zorgen wij dat jij je goed op je plek voelt. Dat is wat telt binnen onze organisatie.

NEXST arbeidsvoorwaarden
NEXST arbeidsvoorwaarden

Ruimtelijk domein vacatures

Ben jij op zoek naar een baan? Bekijk dan onze vacatures.

Extra NEXST voordelen

Snelle doorgroeimogelijkheden

Standaard reiskosten vergoed

Opleidingen en cursussen

Lease auto

Aantrekkelijke referral bonus

NEXST level begeleiding

NEXST academy

NEXST Academy

Binnen NEXST Academy zijn wij constant bezig om onze talentvolle medewerkers te laten groeien tot specialist. Samen bepalen wij aan de hand van jouw vaardigheden en wensen welke training, cursus of opleiding bij jou past. Zo kunnen we vaardigheden waar jij al goed in bent proberen te verbeteren óf werken we samen juist aan de vaardigheden waar je nog niet zo goed in bent. Zo krijg je een uniek samengesteld scholingsprogramma dat aansluit bij jouw situatie en persoonlijkheid.

NEXST academy