Who's NEXST?

Wij zijn een snelgroeiend, landelijk opererende detacheerder die gespecialiseerd is in overheidsfuncties bij gemeenten. Wij zijn in meerdere overheidsdomeinen actief. Voor onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare partij die het belang van goed werkgeverschap vooropstelt. Bij het vinden van kwalitatieve medewerkers is het belangrijk om de juiste voorwaarden te bieden. Dit is terug te vinden in de kernwaarde van ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat je als professional een baan hebt die bij je past en die goed voelt. In het leven speelt werk een belangrijke rol. 

Voor zowel onze mensen op kantoor als de professionals in het veld. Wij bij NEXST streven naar een stap vooruit. Een eerlijke, fijne en bovenal betrouwbare werkgever is voor ons de sleutel van succes. Wij bij NEXST staan voor arbeidsgeluk!

about-nexst
nexst-ontwikkeling

Ontwikkeling

De medewerker staat bij NEXST centraal. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is het voor ons belangrijk dat jij stappen maakt in jouw ontwikkeling. Bij de kennismakingsgesprekken spenderen wij hier veel aandacht aan. Wij gaan samen met jou het traject in om samen je persoonlijke ontwikkelingsplan op te stellen.

Hierin gaan wij afhankelijk van jouw wensen kijken naar de mogelijkheden. Voor iedereen is dit bij NEXST toegankelijk. Jong en oud, ervaren en onervaren voor iedereen hebben wij ruimte voor een NEXST traject.

Onze cursussen en trainingen

Handhaving en toezicht

Ruimtelijk Domein

Sociaal Domein

Voor opdrachtgevers

Is uw organisatie momenteel op zoek naar kwalitatieve medewerker(s) die goed werk kan afleveren en ook goed in de organisatie ligt. Bij NEXST zijn wij dagelijks in gesprek met kandidaten die volledig gescreend en gevalideerd zijn. Wij investeren veel in de kandidaat, dit leidt tot langetermijnrelaties en weinig uitstroom. Door de tijd en aandacht die wij geven aan onze medewerkers weten wij exact welke organisatie bij hen past.

NEXST is daarnaast aangesloten bij de brancheorganisatie ABU en is volledig SNCU gecertificeerd.

Overheidsfuncties bij NEXST

Contact