Wat wordt jouw salaris?

Ben jij overtuigd van je eigen kwaliteit? Uitstekend, wij zijn bij NEXST altijd op zoek naar kandidaten met een goede basis aan zelfvertrouwen. Wij zullen een begeleidende rol spelen in de begeleiding naar de baan en bijpassend salaris die aansluit op jouw kwaliteiten. Daarnaast kijken we of jouw karakter en eigenschappen goed passen binnen de organisatie. Pas al de vacature écht goed bij je past zullen we je voorstellen voor een kennismaking. Hierbij helpen we je ook in het onderhandelen over salaris. We hebben kennis van de markt en kunnen je helpen een goed salaris uit te onderhandelen, mits deze realistisch is natuurlijk!

JOIN THE CLUB

Extra’s die voorkomen bij onze opdrachtgevers

Hoge jaarlijkse bonus

Standaard 13e maand

Aantrekkelijke Referral bonus

Sterke vrijdagmiddagborrels

Jaarlijks terugkomende NEXST-Party

Doorgroei mogelijkheden

Scholing NEXST / Education, go to the NEXST level

Reiskosten

Waarom werken bij ons

NEXST biedt salestalenten intensieve begeleiding naar de volgende stap in hun carrière. We hebben de ingangen in ons netwerk van opdrachtgevers om je optimaal voor te bereiden zodat je volledig zelfverzekerd de procedure doorloopt bij de opdrachtgever.

Het onderscheidend vermogen van NEXST is dat persoonlijkheid en karakter voor ons het belangrijkste selectiecriterium is. Opleiding en werkervaring zijn voor ons een pré, maar het juiste karakter een must. Dus ook zonder salesachtergrond of opleiding ben je bij ons van harte welkom en hebben wij al tal van kandidaten kunnen matchen aan onze opdrachtgevers.

JOIN THE CLUB

Nexst Academy

Bij NEXST Academy zijn wij constant bezig om onze talentvolle medewerkers te laten groeien tot vakman. Samen bepalen wij aan de hand van jouw vaardigheden en wensen welke training, cursus of opleiding bij jou past. Zo kunnen we vaardigheden waar jij al goed in bent proberen te verbeteren óf werken we samen juist aan de vaardigheden waar je nog niet zo goed in bent. Zo krijg je een uniek samengesteld scholingsprogramma wat aansluit bij jouw situatie en persoonlijkheid.

De route naar jouw nieuwe baan binnen 2 weken

CV en motivatiebrief

Telefonische kennismaking

Braingame

1e sollicitatiegesprek

Opties bespreken

Gesprek bij de gekozen opdrachtgever

Assessment (optioneel)

Tweede gesprek senior recruitment consultant (optioneel)

Tekenen van het contract

Eind-evaluatie bij NEXST

SOLLICITEER NU