Betrouwbaar voor de burger, veiligheid op straat

Handhaving & Toezicht

Handhaving & toezicht is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden in onze samenleving. Het werk van de diverse soorten toezichthouders en handhavers is de laatste jaren flink gespecialiseerd. Bij NEXST helpen we je bij de hand om door te groeien richting een toezichthouder en handhaver 2.0. 

Door de jaren heen is er een steeds grotere behoefte ontstaan aan goede kwalitatieve handhavers en toezichthouders. Bij NEXST zijn we daarom op zoek naar gedreven handhavers en toezichthouders die samen met ons de volgende stap willen zetten.

nexst handhaver
nexst handhaver

De juiste arbeidsvoorwaarden

Handhavers en toezichthouders zijn de laatste jaren een hoeksteen van onze samenleving geworden. Bij NEXST vinden wij het daarom ook belangrijk dat wij de juiste arbeidsvoorwaarden hanteren voor onze handhavers en toezichthouders. Zo hanteren wij standaard de Gemeente CAO en wijken wij hier in veel gevallen positief vanaf.

Daarnaast weten wij dat het werk als handhaver of toezichthouder een zwaar beroep is waar je frequent onregelmatig zal moeten werken. Wij vergoeden hier dan ook standaard de juiste ORT-toeslagen voor.

Door de PHB Cyclus is het volgen van scholing standaard voor een handhaver. Daarnaast zijn wij bij NEXST constant aan het kijken of onze handhavers een specialisatie cursus willen volgen. Steeds meer zie je dat gemeenten inzetten op specialisatie functies binnen de handhaving. Wij faciliteren hierin verschillende opleidingen. Zo is er een mogelijkheid om kosteloos een opleiding te volgen tot Ondermijning Specialist, WijkBOA, Jeugdboa etc.

Bij NEXST vinden wij het van groot belang om onze medewerkers de juiste waardering te geven. Wij begrijpen dan ook dat ieder persoon andere behoeftes heeft en dat de mogelijkheden op persoonlijk niveau besproken moeten worden. Vandaar dat wij dit ook uitgebreid naar voren laten komen in onze sollicitatieprocedure. Samen zal er worden gekeken naar een persoonlijk ontwikkelingsplan dat jou zal helpen om de volgende stap te zetten.

Wij hechten veel aan onze medewerkers en dit vertaalt zich dan ook in betere primaire en/of secundaire arbeidsvoorwaarden dan de gemeente zelf kan bieden. Daarnaast richten wij ons op contract zekerheid en zorgen wij dat jij je goed op zijn/haar plek voelt. Dat is wat telt binnen onze organisatie.

NEXST arbeidsvoorwaarden
NEXST arbeidsvoorwaarden

Handhaving & toezicht vacatures

Ben jij op zoek naar een baan?
Bekijk dan onze vacatures.

Extra NEXST voordelen

Snelle doorgroeimogelijkheden

Standaard reiskosten vergoed

Opleidingen en cursussen

Lease auto

Aantrekkelijke referral bonus

NEXST level begeleiding

NEXST academy

NEXST Academy

Binnen NEXST Academy zijn wij constant bezig om onze talentvolle medewerkers te laten groeien tot specialist. Samen bepalen wij aan de hand van jouw vaardigheden en wensen welke training, cursus of opleiding bij jou past. Zo kunnen we vaardigheden waar jij al goed in bent proberen te verbeteren óf werken we samen juist aan de vaardigheden waar je nog niet zo goed in bent. Zo krijg je een uniek samengesteld scholingsprogramma wat aansluit bij jouw situatie en persoonlijkheid.

NEXST academy